OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Navštěvujete můj web, objednáváte v e-shopu, pak mi svěřujete své osobní údaje a já zodpovídám za jejich ochranu.

Seznamte se, prosím, se způsobem jejich ochrany, zásadami a právy, které máte v souvislosti s GDPR (Nařízením o ochraně osobních údajů – 2016/679 ze dne 27. dubna 2016) a zákonem o ochraně osobních údajů (č. 101/2000 Sb.).

 

SPRÁVCE

Jako provozovatelka webu www.mergala.com zpracovávám vaše údaje jako správce.

 

Podnikám svým jménem Ing. Šárka Klimánková, IČ:05539498, se sídlem Heroltice 84, 586 01 Jihlava.

Můžete mě kontaktovat na emailu: sarka@mergala.com.

 

 

ROZSAH OSOBNÍCH ÚDAJŮ A ÚČEL ZPRACOVÁNÍ

Osobní údaje, které mi sami svěříte, zpracovávám za naplněním těchto účelů:

  • Plnění kupní smlouvy

Vaše osobní údaje v rozsahu: jméno, příjmení, dodací a fakturační adresa, e-mail, telefonní číslo, případně identifikační číslo a daňové identifikační číslo nezbytně potřebuji k plnění kupní smlouvy.

  • Vedení účetnictví / Evidence tržeb

Jste-li  zákazníky, vaše osobní údaje  / fakturační údaje nezbytně potřebuji, abych  vyhověla zákonné povinnosti pro vystavování a evidenci daňových dokladů.

Vaše osobní údaje si ponechávám po dobu stanovenou zákonem k jejich uchování.

 

 

ZABEZPEČENÍ A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Chráním vaše osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Přijala jsem a udržuji veškerá možná (aktuálně známá) technická a organizační opatření, která zamezují zneužití, poškození nebo zničení vašich osobních údajů.

 

 

PŘEDÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ TŘETÍM OSOBÁM

Pro zajištění některých konkrétních operací využíváme služeb a aplikací subdodavatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.

Jsou to poskytovatelé následujících platforem a služeb:

  • Wix - hosting webu správa domény, 

  • iDoklad – aplikace pro fakturaci,

  • GLS, Zásilkovna - přepravní služby,

  • Google – Google Analytics,

  • Facebook.

 

COOKIES

Při procházení mých webových stránek používám cookies (zaznamenávám vaši IP adresu, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte). Měřím díky tomu návštěvnost webu a přizpůsobuji zobrazení webových stránek, což vnímám jako svůj oprávněný zájem správce. Věřím, že vám tak mohu nabídnout ještě lepší služby.

Nepoužívám cookies pro cílení reklamy.

Moje webové stránky lze procházet také v režimu, který neumožňuje sbírání osobních údajů. Používání cookies můžete na svém počítači v internetovém prohlížeči zakázat.

 

 

VAŠE PRÁVA

Máte právo na:

  • přístup k osobním údajům,

  • na provedení změny nebo opravy v údajích,

  • na výmaz osobních údajů,

  • na omezení zpracování,

  • vznést námitku proti zpracování,

  • na přenositelnost údajů,

  • na informace ohledně opravy nebo výmazu osobních údajů nebo omezení zpracování,

  • být informován v případě porušení zabezpečení osobních údajů,

  • odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů,

  • podat stížnost u dozorového úřadu.